FUNKTIONELL TRÄNING

FUNKTIONELL TRÄNING

Huvudspåret i vår träning är CrossFit är där fokus på olympiska lyft, gymnastik och kondition är stort. Du kan också träna andra pass med olika inriktning såsom SOMA MOVE, 3D m.m. 


Vi erbjuder varierad träning i mindre grupp om max 12 personer, detta för att vi ska kunna se varje individ. Du står alltid i centrum hos oss. Att du får växa och utvecklas i din träning är viktigt för oss, tillsammans med dig skapar vi de bästa förutsättningarna. Förutsättningar för dig att bli vardagsstark, sätta mål med din träning, ta dig an nya utmaningar osv.

Hos oss  sker träning med fria vikter och egen kroppsvikt, ni hittar inga maskiner hos oss. Rörelse & funktion är i fokus hos oss mobilitet, stabiltet, styrka, kondition, balans & koordination är alla delar vi arbetar med. 


Oavsett tidigare erfarenhet av CrossFit är du välkommen att träna hos oss. Ambitionsnivån bestämmer du själv, vi hjälper dig på vägen. Belastning  och/eller intensitet i de olika övningarna kan anpassas så att alla – oavsett nuvarande fitnessnivå – kan vara med och träna tillsammans.


Vi hjälper också idrottslag med sin fysträning, vill ni ha hjälp tveka inte att kontakta oss för att få veta mer vad vi kan hjälpa er med.

KONTAKT


Besöksadress:

Stureholmsvägen 1

45155 Uddevalla

Phone:+46 762446758


Faktureringsadress:                                               

Activeus Sweden AB

Helenedalsvägen 20F                                               

45154 Uddevalla     Email: info@activeus.se

www.activeus.se

Säte: Uddevalla

Godkänd för F-skatt

BG: 857-0210

Orgnr:556887-6550

ÖPPETTIDER


Kontakta oss för öppettider

FOLLOW US

Copyright © Activeus Sweden 2018