GRAVID & MAMMATRÄNING

GRAVIDTRÄNING

 

Är du gravid och vill lära dig träna rätt och göra din kropp så redo som möjligt inför förlossningen. Fokus ligger på bäckenbotten, bålmuskulatur

och baksida av kroppen detta för att underlätta graviditeten men också för att så snabbt som möjligt komma tillbaka efter graviditet/förlossning.

 

Träningen sker i grupp om 3-6 personer detta för att kunna tillgodose allas behov och individuella förutsättningar. Mellan varje pass får deltagarna hemläxa att jobba med till nästa vecka.

 

Innehåll

 

Helkroppsövningar i form av 3D träning

Aktiveringsövningar och styrka för bäckenbotten och bålmuskulatur

Rörlighetsövningar

 

Kursstart vid intresse

 

Pris: 4 tillfällen 900kr

 

 

 

MAMMATRÄNING steg 1

Känner du ett behov av att stärka mammakroppen?

 

Efter förlossningen är det viktigt attt börja träna rätt. Det är då viktigt att starta träningen på rätt nivå för att dels hitta den ursprungliga formen men också för att återfå funktionaliteten i kroppen. Genom att anpassa övningar kan vi hjälpa kroppen att läka och samtidigt återfå stabilitet och styrka i djupa magmuskulaturen.

 

Denna kurs kan du gå så fort du känner att du landat efter din förlossning. träningen sker i huvudsak med egen kroppsvikt. Där fokus ligger på att få en bra kontroll och stabilitet i din nya vardag. Träningen sker i mindre grupp om 3-6 personer. Kursen hålls av Jessica Holmén certifierad MammaMage tränare och 3D Mamma tränare. Frågor och anmälan ställs till info@activeus.se. Anmälan är bindande, betalning sker via faktura innan kursstart.

 

Innehåll:

Teori om träning inriktad på mammor

Aktivering av bäckenbotten och bålmuskulaturen

Aktivering av muskulaturen runt höfterna

 

Pris: 4 tillfällen 900 kr

 

3D MAMMATRÄNING

Denna kurs kan du gå så fort du har fått klartecken från din barnmorska (ca 6-8 veckor efter förlossningen). Träningen sker i huvudsak med enkla redskap exempelvis gummiband och hantlar men såklart också egen kroppsvikt. I denna kurs ligger fokus på att öka din styrka.

 

Under sex tillfällen träffas vi i mindre grupp och tränar tillsammans. Träningen sker i mindre grupp om 3-6 personer, detta för att bibehålla kvalitén och få bäst resultat! En kombination av personlig hjälp samtidigt som du träffar andra mammor. Självklart kan du ta med din bebis vid dessa tillfällen. Under tiden får du hemövningar att göra mellan kurstillfällena. Kursen hålls av Jessica Holmén certifierad MammaMage tränare och 3D Mamma tränare.

 

Innehåll:

Aktivering av bäckenbotten och bålmuskulaturen

Aktivering av muskulaturen runt höfterna

Styrka för bäckenbotten och bålmuskulaturen

Styrka och rörlighet för höfter och överkropp

Helkroppsövningar i form av 3D träning

Pulshöjande övningar

 

Pris: 6 tillfällen 1200 kr

 

Kurser hålls av Jessica Holmén certifierad MammaMage tränare och 3D Mamma tränare. Frågor och anmälan ställs till info@activeus.se. Anmälan sker via formuläret nedan. Var vänlig skriv där vilken av dessa kurser som du vill gå under rutan "meddelande". Betalning sker via faktura innan kursstart. .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Besöksadress:

Mariebergsvägen 8

45131 Uddevalla

Phone:+46 762446758

 

Faktureringsadress:

Activeus Sweden AB

Helenedalsvägen 20F

45154 Uddevalla

 

 

Email: info@activeus.se

www.activeus.se

Säte: Uddevalla

Godkänd för F-skatt

BG: 857-0210

Orgnr:556887-6550

ÖPPETTIDER

 

Måndag, Onsdag 07:00-20:00

Tis, Tors, Fre 15:30-20:00

Lör 09-13:00

Sön 15-20:00

STÄNGT för lunch 12:00-14:00 Mån, ons

* med reservation för ev. ändringar

FOLLOW US

Copyright © Activeus Sweden 2018