TRÄNA HOS OSS

TRÄNA HOS OSS

Vi har ett helhetstänk kring träning och rörelse, det handlar om rörelse där hela kroppen får aktiveras. Vår kropp är gjord för rörelse och mår som bäst när vi rör oss. Dagens stillasittande livsstil främjar inte vår hälsa. Utan det är viktigt att vi rör på oss för att orka med de krav som vår vardag ställer oavsett om det handlar om att leka med sina barn, orka med arbetet eller springa ett motionslopp. Rörelse föder rörelse med det menar vi att vår kropp behöver service på olika sätt där träning är ett för att fungera optimalt. Mobilitet, Stabilitet & Styrka är delar som vi arbetar mycket med utöver exempelvis kondition detta för att du ska ha de bästa förutsättningarna att bli din egen bästa version och ha en kropp som klarar av de krav som din vardag ställer på dig dvs. se till att du är vardagsstark.


Vi erbjuder varierad träning i mindre grupp om max 12 personer, detta för att vi ska kunna se varje individ. Du står alltid i centrum hos oss. Att du får växa och utvecklas i din träning är viktigt för oss, tillsammans med dig skapar vi de bästa förutsättningarna. Förutsättningar för dig att bli vardagsstark, sätta mål med din träning, ta dig an nya utmaningar osv.

Hos oss  sker träning med fria vikter och egen kroppsvikt, ni hittar inga maskiner hos oss. Rörelse & funktion är i fokus hos oss mobilitet, stabiltet, styrka, kondition, balans & koordination är alla delar vi arbetar med. 


CrossFit är en del av den träning vi erbjuder där fokus på olympiska lyft, gymnastik och kondition är stort. Du kan också träna andra pass med olika inriktning såsom SOMA MOVE, 3D m.m.


Vill du träna i en härlig gemenskap då har du kommit rätt!

 

VÄLKOMMEN ATT PROVA!

TRÄNINGSUTBUD

CROSSFIT UDDEVALLA


Vi är Uddevallas första & hittils enda affilierade CrossFit box. Vill du träna med oss?

Vi är ett av Uddevallas diplomerade gym av PRODIS, vi står för 100% REN TRÄNING


FUNKTIONELL TRÄNINGUtöver CrossFit erbjuder vi SOMA MOVE, 3D träning,

Kettlebells, Löpträning, Löpstyrka, mammaträning,

träning under graviditet, ungdomsträning m.m.


Personlig träning

Företagsträning

Fysträning för lag


KONTAKT


Besöksadress:

Stureholmsvägen 1

45155 Uddevalla

Phone:+46 762446758


Faktureringsadress:                                               

Activeus Sweden AB

Helenedalsvägen 20F                                               

45154 Uddevalla     Email: info@activeus.se

www.activeus.se

Säte: Uddevalla

Godkänd för F-skatt

BG: 857-0210

Orgnr:556887-6550

ÖPPETTIDER


Kontakta oss för öppettider

FOLLOW US

Copyright © Activeus Sweden 2018