TRÄNINGSEVENT

TRÄNINGSEVENT


2 februari 2019 DIN KROPP DIN STYRKA

En dag fylld med kärlek till din kropp, tillsammans intar vi Stenab Arena och låter vår kropp och sinne landa genom Soma Move och Yoga.


Program:

09:30 Vi hälsar välkomna

10:00 Soma Move med Jessica Holmén @activeus

11:30-12:30 Gemensam lunch

12:30-14:00 Yoga med Jennie @yogamedjennie


Pris 450 kr per person. I priset ingår välkomstsmoothie,  träningspass samt lunch.

Anmälan via mail eller på denna sida (via kontaktformuläret till höger), vi bekräftar din plats. Betalning via swish.

 


GRL PWR -Styrketräning för kvinnor.

Vill du bli starkare, slipa på teknik i basövningar och träna tillsammans med andra i mindre grupp?  Då är det här gruppen för dig, under 5 veckor träffas vi och tränar tillsammans, utöver det får ni ett träningsprogram för ytterligare 2 tillfällen som ni kan genomföra på egen hand som medlem hos oss eller i annat gym. Start jan 2019.

Instruktör: Jessica Holmén Lic. PT m.m.


Pris: 1400 kr (icke medlem), 1200 kr (medlem). Begränsat antal platser. Platsbokning maila info@activeus.se Vi bekräftar er plats.Träningsresa till Kroatien10-17/9

Åk med oss 10-17 september 2019 till Losinji Kroatien, med möjlighet till 2-3 pass per dag. Vi tränar ett pass varje morgon, samt ett pass varje eftermiddag. Under veckan kommer det finnas möjlighet att träna ytterligare pass såsom, olympiska lyft och workshops av olika slag. Övrig tid under dagen förfogar du över på egen hand, tid för att slappa i solstolen, bada eller ge dig ut på egna äventyr.


Vi äter gemensam frukost och lunch eller middag: en dag ger vi oss iväg på en båttur för den som vill (denna båttur ingår inte i priset). Vi njuter av Losinjs vackra kust under 5 timmar.

Vi upptäcker öns guldkorn och dess djupa blåa vatten. Båtarna hämtar oss nedanför hotell Aurora och tar oss till ön Susak. Susak är en enastående ö både vad det gäller utseende men också uppkomst. På en platta av kalksten har vindarna blåst upp lager av fin gul sand. Människor på ön har alltid planterat vass runt om sina gårdar som borrade sig djupt in i marken i sökandet efter vatten och på det viset skyddades marken från erosion. Därefter tar vi oss vidare tille n avskild vik och tar vårt första ett dopp. Därefter åker vi vidare till nästa badvik och utforskar en grotta, glöm inte snorkel och cyklop. Lunch itar vi på ön Ilovik innan vi åker vidare för dagens sista dopp i en avskild vik och avslutande glasstopp i Veli Losinj. En vecka full av träning utmaningar och gemenskap väntar!


Om programmet

Coacher under veckan  är Jessica Holmén och Ulf Holmén. 2-3 timmars coachning varje dag. I en mindre grupp där alla får uppmärksamhet, fokus och blir sedda.Vi erbjuder för den som känner att extra energi finns ytterligare pass och workshops under veckan. Under veckan planerar vi för en båttur där du får möjlighet att upptäcka losinjs vackra kust, bada och bara återhämta dig. Denna utflykt ingår inte i priset.  Kostnader för lunch tillkommer.


Boka plats:


http://www.travea.se/activeusKONTAKT


Besöksadress:

Stureholmsvägen 1

45155 Uddevalla

Phone:+46 762446758


Faktureringsadress:                                               

Activeus Sweden AB

Helenedalsvägen 20F                                               

45154 Uddevalla     Email: info@activeus.se

www.activeus.se

Säte: Uddevalla

Godkänd för F-skatt

BG: 857-0210

Orgnr:556887-6550

ÖPPETTIDER


Kontakta oss för öppettider

FOLLOW US

Copyright © Activeus Sweden 2018