WORKSHOP/TRÄNINGSEVENT

WORKSHOP

Delta i någon av de workshops vi arrangerar, en möjlighet att fördjupa sig i ett visst tema och fokus. Det är ofta högre kunskapsfaktor än svettfaktor på en workshop. Vi fokuserar alltså mer på utbildning, teknik och färdighet än att träna massor. Varje workshop har ett begränsat antal platser.

 STARKARE I PULLUPS 

24 augusti kl 10:00-12:00

Under denna workshop utvecklar vi din förståelse för övningen Chins/Pullups, vi jobbar  med övningar som bidrar till att utveckla din styrka i övningen. Allt för att ge dig självförtroende och motivation att fortsätta utvecklas  i övningen. 

FÖRKUNSKAPER: Inga, vem som helst kan vara med, bara du du är beredd att verkligen testa.

Du får med dig ett träningsprogram  inriktat på att bli starkare i övningen som du kan följa  om du vill.


Coach: Jessica Holmén 

Pris: 200 kr betalas via swish. 


STARKARE - STABILARE - HÅLLFASTARE LYFTARE 22 september kl 09:00-15:00. 

Begränsas du av din rörlighet? 

Under denna träningsdag dyker vi lite djupare ner både i teknik i Olympiska lyft, assistans övningar för att utvecklas vidare men också det som på olika sätt kanske begränsar dig när du lyfter.


Kanske känner du att det är svårt att komma ner i en knäböj med en stång ovanför huvudet?
Känner du dig ojämnt stark på höger respektive sida? 
Känns det vingligt med stansen i lyften?


Detta och mycket mer kommer vi jobba med under denna träningsdag. Vi inleder dagen med teori kring varför det är viktigt med rörlighet, stabilitet och teknik för att inte skada sig och för att få ut maximalt av träningen. 

En stor del av förmiddagen ägnas efter en inledande teori åt praktik. Vi testar olika positioner och övningar och kanske hittar du här de delar där du har utvecklingspotential.

Mitt på dagen bryter vi för en gemensam lunch, för att efter lunch ta med oss förmiddagen in i de olympiska lyften. Här jobbar vi vidare med teknik men också assistans övningar som utvecklar dig ytterligare i din träning. Avslutningsvis kör vi ett svettigt träningspass tillsammans innan vi avrundar dagen med en frågestund.


Vårt mål är att du efter denna dag ska ha kunskap om

  • Upplevt dina möjligheter till utvecklingspotential i din kropp
  • Hur du förbättrar utförande, effektivitet och prestation
  • Hur du minskar skaderisken med en bra rörlighet
  • Vanliga kompensationer när du inte har nog med rörlighet
  • Inspireras till att utvecklas vidare i din träning

FÖRKUNSKAPER 
Du har tidigare deltagit på våra Lyftarpass eller våra tidigare workshops i Olympiska Lyft. Du ska vara bekant med övningarna Ryck & Vändning Stöt


ANMÄLAN 
Vill du vara med maila din anmälan till info@activeus.se Vi bekräftar din plats. 
Pris: 600 kr medlem, 700 kr ej medlem i priset ingår teori, praktik, mellanmål, lunch. (ange ev allergier vid anmälan). Begränsat antal platser, först till kvarn och anmälan är bindande.UTVECKLA DIN TEKNIK

Vill du träna med skivstång, utveckla din teknik, nöta rörelser och såklart svettas under ett härligt pass. Under några av våra lyftargrupper har du möjlighet att utveckla din teknik, bli starkare tillsammans med andra. Under 3 timmar jobbar vi tillsammans. 


Knäböj

Marklyft 

Bänkpress 


Datum ej fastställt 


Pris: 700 kr (icke medlem), 600 kr (medlem). Begränsat antal platser. Platsbokning maila info@activeus.se Vi bekräftar er plats.Träningsresa till Kroatien FULLBOKAT 

Åk med oss 10-14 september 2019 till Rovinji Kroatien. En personligare träningsresa i mindre grupp. Tid att träna, koppla av  njuta och fullt ut fokusera på dig själv.  Tillsammans tränar vi ett pass varje morgon, samt ett pass varje eftermiddag. Övrig tid under dagen förfogar du över på egen hand, tid för att slappa i solstolen, bada eller ge dig ut på egna äventyr själv eller tillsammans med någon annan i gruppen. 


Vi äter gemensam frukost som vi lagar tillsammans, gemensam  middag på kvällarna ute på restaurang. Boende i lägenhet, lakan samt handdukar finns att låna. Flyg tor gardemoen (bokas av var och en). 


Om programmet

Coacher under dessa dagar  är Jessica Holmén och Ulf Holmén. 2 timmars coachning varje dag. I en mindre grupp där alla får uppmärksamhet, fokus och blir sedda. Kostnader för mat tillkommer.


Kostnad 

Flyg 

Boende, träningspass 1300 kr

Kostnad för mat och ev. transfer tillkommer.


Boka plats vill du följa med oss på denna resa maila mail@activeus.se 


BOOST YOU 

Vi ser fram emot en spännande höst och vår 2020.  Vi anordnar 4 st event. Där nya bekantskaper möts, utvecklas, umgås och har roligt. Vill du boosta dig själv eller tillsammans med dina vänner? Vi hoppas DU vill vara med! Vi lovar tillfällen med massa skratt, kanske lite svett, tillfälle där bad hair day förvandlas till good hair day, där energin fylls på med massa boost på olika sätt.

Första tillfället vi träffas är 5 september kl 18:00 Training & Bubbels Vi samlas ombytta för träning i Hasselbacken, alla kan delta. Vi firar att vi är igång och ser fram emot en härlig höst och vår tillsammans.


Övriga datum är:

21 november kl 18:00 Shopping & Mingel

Vi träffas på Livingroom för shop och mingel. Ni har chans att vara ute i god tid med julklappsinköpen. Efteråt går vi vidare för de som vill och umgås på Kerstin På Torget.


13 februari kl 18:00 Skin, Hair and Nails Vi träffas på Salong Lawli. Dags för boost your skin and hair. Få tips om hud- / hårvårdsprodukter, styling samt nagelvård.


23 april kl 18:30 Training & Ice cream Först ett svettigt pass därefter svalkar vi oss med glass från Pipers glass. Ni får ta del av nyheter från Caseon.se


Anmälan via mail info@activeus.se BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER Pris per tillfälle: 150kr betalas via swish på plats.


Vi ser fram emot att träffa dig!


Jessica, Linda, Malin, Isabelle, Camilla & Hanna

ÖPPETTIDER

För medlemmar med aktiv tagg 

05:00-22:00

FOLLOW US

KONTAKT


Besöksadress:

Stureholmsvägen 1

45155 Uddevalla

Phone:+46 762446758


Faktureringsadress:                               Activeus Sweden AB

Helenedalsvägen 20F                       

45154 Uddevalla     Email: info@activeus.se

www.activeus.se

Säte: Uddevalla

Godkänd för F-skatt

BG: 857-0210

Orgnr:556887-6550

Copyright © Activeus Sweden 2018