WORKSHOP/TRÄNINGSEVENT

WORKSHOP

Delta i någon av de workshops vi arrangerar, en möjlighet att fördjupa sig i ett visst tema och fokus. Det är ofta högre kunskapsfaktor än svettfaktor på en workshop. Vi fokuserar alltså mer på utbildning, teknik och färdighet än att träna massor. Varje workshop har ett begränsat antal platser.
Din anmälan är alltid bindande. 


BOOTY CAMP
16 november   kl 10:00-12:00

Vill du ha en stark rumpa? Vi går igenom teknik och utförande i en variation av effektiva övningar som aktiverar och stärker sätesmuskulaturen. Den här workshopen vänder sig till dig som vill lära dig mer om sätets funktion och hur du bäst tränar den. Träningsvärk utlovas! Passar alla nivåer, nybörjare som träningsvan. 

Anmälan info@activeus.se

Pris: 200 kr betalas via swish 


MOBILITET/STABILITET/BALANS

8 december 10:00-14:00

Känner du dig stel/orörlig/ojämnt stark? Då är det här workshopen för dig. 
Under denna workshop kommer vi att jobba med hitta rörelser som är anpassade utifrån vad du behöver jobba vidare med. Du kommer efter denna workshop ha en ökad förståelse för hur kroppen hänger ihop. 

Pris: 600 kr i priset ingår mellanmål. 


 STARKARE I PULLUPS 

30 dec kl 10:00-12:00 
Under denna workshop utvecklar vi din förståelse för övningen Chins/Pullups, vi jobbar  med övningar som bidrar till att utveckla din styrka i övningen. Allt för att ge dig självförtroende och motivation att fortsätta utvecklas  i övningen. 

FÖRKUNSKAPER: Inga, vem som helst kan vara med, bara du du är beredd att verkligen testa.

Du får med dig ett träningsprogram  inriktat på att bli starkare i övningen som du kan följa  om du vill.

Anmälan info@activeus.se

Coach: Jessica Holmén 

Pris: 400 kr betalas via swish. 


STARKARE - STABILARE - HÅLLFASTARE LYFTARE DATUM EJ FASTSTÄLLT

Begränsas du av din rörlighet? 

Under denna träningsdag dyker vi lite djupare ner både i teknik i Olympiska lyft, assistans övningar för att utvecklas vidare men också det som på olika sätt kanske begränsar dig när du lyfter.


Kanske känner du att det är svårt att komma ner i en knäböj med en stång ovanför huvudet?
Känner du dig ojämnt stark på höger respektive sida? 
Känns det vingligt med stansen i lyften?


Detta och mycket mer kommer vi jobba med under denna träningsdag. Vi inleder dagen med teori kring varför det är viktigt med rörlighet, stabilitet och teknik för att inte skada sig och för att få ut maximalt av träningen. 

En stor del av förmiddagen ägnas efter en inledande teori åt praktik. Vi testar olika positioner och övningar och kanske hittar du här de delar där du har utvecklingspotential.

Mitt på dagen bryter vi för en gemensam lunch, för att efter lunch ta med oss förmiddagen in i de olympiska lyften. Här jobbar vi vidare med teknik men också assistans övningar som utvecklar dig ytterligare i din träning. Avslutningsvis kör vi ett svettigt träningspass tillsammans innan vi avrundar dagen med en frågestund.


Vårt mål är att du efter denna dag ska ha kunskap om

  • Upplevt dina möjligheter till utvecklingspotential i din kropp
  • Hur du förbättrar utförande, effektivitet och prestation
  • Hur du minskar skaderisken med en bra rörlighet
  • Vanliga kompensationer när du inte har nog med rörlighet
  • Inspireras till att utvecklas vidare i din träning

FÖRKUNSKAPER 
Du har tidigare deltagit på våra Lyftarpass eller våra tidigare workshops i Olympiska Lyft. Du ska vara bekant med övningarna Ryck & Vändning Stöt


ANMÄLAN 
Vill du vara med maila din anmälan till info@activeus.se Vi bekräftar din plats. 
Pris: 600 kr medlem, 700 kr ej medlem i priset ingår teori, praktik, mellanmål, lunch. (ange ev allergier vid anmälan). Begränsat antal platser, först till kvarn och anmälan är bindande.


MARKLYFT 
VÅREN 2020

Marklyft är en av de mest kompletta övningarna och tränar i stort sett hela kroppens bakre kedja. Det här är en workshop för dig som vill gå igenom tekniken från grunden. Vi kommer också att jobba med assistans övningar för att bli starkare i marklyft. 

Anmälan info@activeus.se
Pris: 400 kr


MATEN BAKOM PRESTATIONEN
VÅREN 2020 
Vet du inte vad du ska äta, om du äter tillräckligt eller kanske tycker att mat är krångligt. Under denna workshop slår vi hål på myter och håller oss till evidens. Teori och praktik blandas både genom kostregistrering samt praktisk matlagning. 
Inför denna workshop kommer du få en göra en kostdagbok. 

Anmälan info@activeus.se

Pris: -


UTVECKLA DIN TEKNIK Datum ej fastställt

Vill du träna med skivstång, utveckla din teknik, nöta rörelser och såklart svettas under ett härligt pass. Under några av våra lyftargrupper har du möjlighet att utveckla din teknik, bli starkare tillsammans med andra. Under 3 timmar jobbar vi tillsammans. 


Knäböj

Marklyft 

Bänkpress 


Pris: 700 kr (icke medlem), 600 kr (medlem). Begränsat antal platser. Platsbokning maila info@activeus.se Vi bekräftar er plats.BOOST YOU 

Vi ser fram emot en spännande höst och vår 2020.  Vi anordnar 4 st event. Där nya bekantskaper möts, utvecklas, umgås och har roligt. Vill du boosta dig själv eller tillsammans med dina vänner? Vi hoppas DU vill vara med! Vi lovar tillfällen med massa skratt, kanske lite svett, tillfälle där bad hair day förvandlas till good hair day, där energin fylls på med massa boost på olika sätt.


Första tillfället vi träffas är 5 september kl 18:00 Training & Bubbels Vi samlas ombytta för träning i Hasselbacken, alla kan delta. Vi firar att vi är igång och ser fram emot en härlig höst och vår tillsammans.Övriga datum är:


21 november kl 18:00 Shopping & Mingel

Vi träffas på Livingroom för shop och mingel. Ni har chans att vara ute i god tid med julklappsinköpen. Efteråt går vi vidare för de som vill och umgås på Kerstin På Torget.13 februari kl 18:00 Skin, Hair and Nails Vi träffas på Salong Lawli. Dags för boost your skin and hair. Få tips om hud- / hårvårdsprodukter, styling samt nagelvård.23 april kl 18:30 Training & Ice cream Först ett svettigt pass därefter svalkar vi oss med glass från Pipers glass. Ni får ta del av nyheter från Caseon.seAnmälan via mail info@activeus.se BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER Pris per tillfälle: 150kr betalas via swish på plats.Vi ser fram emot att träffa dig!Jessica, Linda, Malin, Isabelle, Camilla & Hanna

VILLKOR PT SMALL GROUP

Anmälan görs till angiven mailadress info@activeus.se. När du fått en bekräftelse på din anmälan är den också bindande, och du får betalningsinformation skickad till dig.

Träningstillfällen är förutbestämda och vi värnar om att hålla våra grupper exklusiva för just dig och de andra deltagarna. Därför är det inte möjligt för oss att kompensera för missade tillfällen p.g.a. sjukdom, resa eller andra skäl i form av ekonomisk återbetalning eller erbjuda andra träningstillfällen. 

Har du frågor kontakta oss på info@activeus.se

ÖPPETTIDER

För medlemmar med aktiv tagg 

05:00-22:00

FOLLOW US

KONTAKT


Besöksadress:

Stureholmsvägen 1

45155 Uddevalla

Phone:+46 762446758


Faktureringsadress:                               Activeus Sweden AB

Helenedalsvägen 20F                       

45154 Uddevalla     Email: info@activeus.se

www.activeus.se

Säte: Uddevalla

Godkänd för F-skatt

BG: 857-0210

Orgnr:556887-6550

Copyright © Activeus Sweden 2018