INFORMATION

Välkommen till oss på Stureholmsvägen 1 Uddevalla. 


Låt oss hjälpa dig utvecklas i din träning. 

Vår vision är att få andra att utvecklas och lära sig mer om sin egen kropp. Inte minst genom att bygga en så bred bas som möjligt. Vi är övertygade om att desto bredare bas du har desto högre topp kan du nå. Därför är ett av våra fokusområden att lära dig en god teknik, utveckla din styrka, kondition men också rörlighet. Rörelse och funktion är i fokus hos oss. Hos oss  sker träning med fria vikter och egen kroppsvikt. 

 

Utifrån dina mål hjälper vi dig med planering av  ditt  träningsupplägg för att du ska få ut mesta möjliga. De som tränar hos oss deltar på våra gruppträningspass och följer vår generella programmering som har både kortsiktiga men också långsiktiga mål. Mål som stäms av med jämna mellanrum. Deltar man inte på gruppträningspassen kanske för att man inte kan vara styrd av passtider är det möjligt att träna på Open gym och följa vår individuella programmering. Där vi tillsammans sätter mål med din träning som kontinuerligt stäms av.


Våra gruppträningspass leds alltid av en instruktör. Instruktörerna går alltid igenom passet och alla övningar samt ger tips på ned- eller uppskalning där så behövs. Du behöver alltså inte vara van att träna för att börja hos oss, du får alltid den hjälp du behöver. Vi gör själva vår programmering av våra pass där vår utgångspunkt är våra medlemmars färdigheter och mål vilka stäms av med jämna mellanrum.


Vi erbjuder varierad träning i mindre grupp om max 10 personer, detta för att vi ska kunna se varje individ. Du står alltid i centrum hos oss. Att du får växa och utvecklas i din träning är viktigt för oss, tillsammans med dig skapar vi de bästa förutsättningarna. Förutsättningar för dig att bli vardagsstark, sätta mål med din träning, ta dig an nya utmaningar osv.


Vill du träna i en härlig gemenskap då har du kommit rätt.

 

VÄLKOMMEN ATT PROVA PÅ ETT PASS GRATIS!

VARFÖR INVESTERA I GRUPPTRÄNING? 
- Gruppträning förbereder dig för livets utmaningar. 

- Varje pass hos oss följer en programmering som bygger på den mest effektiva träningsmetoden. 

- Gruppträning ger en härlig gemenskap även om vi i rådande situation tränar med avstånd.

- Träningen ger dig framgång och motivation. 

- Vi inspirerar varandra och sprider träningsglädje.

VAD FÅR DU


COACHNING 

På varje pass finns en coach som hjälper dig på vägen.  Våra coacher har gedigen utbildning.  

GEMENSKAP 

Gruppträning ger dig ett nätverk av träningskompisar. Träningskompisar som hejar, peppar och stöttar dig i din träning. 

INVESTERA I DIG SJÄLV. 

GLÄDJE 

Vårt mål är att du ska utvecklas i din träning. Vår träning erbjuder en stor variation och en hel del utmaningar. Vi vill att träning ska vara lustfyllt och något att längta till.

RESULTAT 

Våra pass är alltid varierande och utmanande men med ett tydligt mål och syfte. Hos oss stagnerar du aldrig i din träning om du håller dig till vår programmering och låter dig utmanas. 

Vill du träna med oss? 

Boka in en kostnadsfri konsultation via mail info@activeus.se så återkopplar vi till dig. 


I ett medlemsskap hos oss så kan du delta på i vår gruppträning, köra dagens pass på egen hand under open gym eller träna med din individuella träningsplan (mot en extra kostnad)