PERSONLIG TRÄNING/ONLINECOACHNING

Det som händer i huvudet händer i kroppen och tvärtom. Vi ser till helheten  i vår coachning.

Kroppen den är en fantastisk maskin med fantastiska möjligheter. Under förutsättning att man tar hand om den. Din kropp är gjord för rörelse och får sitt bränsle av den mat du stoppar i dig. För oss är alla delar lika viktiga för att din kropp ska må bra TRÄNING/RÖRELSE, KOST, SÖMN, STRESS, TID FÖR ÅTERHÄMTNING är alla faktorer som påverkar dig. Delar som vi tar hänsyn till i vårt arbete tillsammans med dig.

PERSONLIG TRÄNING IRL för dig som vill träna med någon av våra coacher på plats. 

All vår coachning baseras på att vi ser på kroppen som en helhet där alla delar hänger ihop. För att du ska utvecklas i din kropp vill vi ge dig en så bred bas som möjligt att stå på därför jobbar vi också för att hitta både dina styrkor men också svagheter för att optimera din träning.  Vi anpassar alltid vårt arbete utifrån varje klient, därför ser vårt tillvägagångssätt lite olika ut från klient till klient.

Vi strävar alltid efter ett samarbete med dig som klient och möter dina mål med vår kunskap som verktyg och relationen som en drivkraft. 


Vi utgår ifrån dig:

 • Där du befinner dig just nu.
 • Dina erfarenheter och den kontext du befinner dig just nu.
 • Dina förväntningar, mål. 
 • ev. skador, smärta. 


Oavsett om du vill utveckla din teknik med fria vikter, bli starkare, rörligare, uthålligare eller smärtfri hjälper vi dig. Dina mål är utgångspunkten i vårt arbete. Kanske dras du med smärta sedan en tid tillbaka, upplever stelhet eller helt enkelt vill optimera din kropp och ge den de bästa förutsättningarna för en hållbar hälsa där du är rustad för vardagens krav.


PRISER

1 h 780  kr

3 h 1950 kr 

5h 3510 kr 

8 h 4990 kr

16 h 9980 kr

24 h 14 900 kr


Samtliga våra Personliga tränare innehar Int. Lic .  ONLINECOACHNING  

  Har du inte möjlighet att komma träna med oss IRL så finns möjlighet att coachas av oss online.  Vi hjälper dig att utvecklas inom träning, hitta balans  för en hållbar livsstil där kost och träning är en del. För oss är är helheten viktig – det handlar inte enbart om att träna och äta rätt - det handlar om en livsstil, en känsla av välmående, både fysiskt och psykiskt.   SÅ HÄR FUNGERAR DET.

  När vi tagit emot din anmälan om onlinecoachning kommer vi att kontakta dig. Du kommer få fylla i ett formulär från oss där vi bland annat diskuterar ditt nuläge samt dina mål osv. 

  Utifrån vårt samtal skapas sedan ditt individuella träningsprogram. All coachning sker sedan via en app som är smidig och enkel att använda. I appen där du loggar all din träning får du tillgång till dina träningspass, kostråd mm.  Du laddar också upp filmer och material till din coach via appen. Via appen kommunicerar du med din coach. Din coach svarar på frågor inom 24 h mån-fredag. 


  SÅ HÄR FUNGERAR DET

  1. Fyll i vårt kontaktformulär till höger.  Vi har några olika typer av abonnemang som du kan välja mellan löpande abonnemang med 30 dagars uppsägningstid, i min 3 månaders eller ett paket för 3 månader med ett förutbestämt slutdatum. 


  2. När vi tagit mot ditt kontaktformulär kommer vi att kontakta dig, du kommer då få information om hur du laddar ner och loggar in i vår app. Fylla i en behovsanalys samt få en guide till hur det fortsatta arbetet med din coach löper vidare. 


  3. När allt är klart och vi är överens om startdatum kommer din coach att kontakta dig för att påbörja din resa. 


  PRISER: 

  Paket 3 månader 3995 kr 

  Löpande abonnemang 1150 kr/månaden 

  All betalning sker via faktura engångsbelopp vid paket eller månadsvis vid löpande abonnemang. 

  1 månads uppsägningstid vid löpande abonnemang.


  Läs våra villkor och integritetspolicy här

   
   
   
  Löpande abonnemang
  3 månader
  3 h
  5 h
  8 h
  16 h
  24 h