PT SMALL GROUP


PT SMALL GROUP 

Vi följer gällande riktlinjer och pandemilag. Vi tränar med avstånd. 


Träning efter graviditet. 5 maj kl 10:00 Min 6 deltagare, max 8 deltagare för att kursen ska starta. 

Träna i mindre grupp tillsammans med andra, i en liten grupp om max 8 deltagare. En kombination av personlig hjälp samtidigt som du träffar andra mammor. Fokus ligger på säker och effektiv träning efter graviditet på individnivå. Vi ses 1 gång i veckan under 5 veckor. Denna kurs kan du gå så fort du har fått klartecken från din barnmorska (ca 6-8 veckor efter förlossningen). Träningen sker i huvudsak med enkla redskap exempelvis gummiband och hantlar men såklart också egen kroppsvikt. I denna kurs ligger fokus på aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten men också att öka din styrka. Varje tillfälle är ca 45 minuter. Upp till krypålder kan du ta med din bebis vid dessa tillfällen.  Unde rådande pandemi följer vi självklart gällande pandemilag och håller avstånd till varandra, stannar hemma vid symtom och är noga med att tvätta både händer och redskap när vi tränar. Tillåter vädret så tränar vi utomhus. 

Pris: 5 tillfällen 1000 kr. 


OLYMPISKA LYFT EJ FASTSTÄLLT STARTDATUM 
Denna PT small group vänder sig till dig som vill utveckla din teknik i Ryck & Vändning/stöt (Snatch & Clean and Jerk). Vi går igenom grunderna såväl teoretiskt som praktiskt där den största delen ligger på att praktik. Utöver detta pass får du ett pass till i veckan som du kör på egen hand. 
Pris: 4 tillfällen med instruktör + 4 pass på egen hand. 1400 kr icke medlem, 1200 kr medlem. 


KOST & HÅLLBAR HÄLSA EJ FASTSTÄLLT STARTDATUM 

Är du trött på quickfix och pulverdieter, kanske har du testat alla dieter som finns men inte fått de resultat du vill. Deltar du i denna PT small group får du lära dig mer om kost, vad och hur mycket du behöver äta för att få det resultat du vill. Du kommer också få jobba med ditt förhållande till mat då beteendet är en viktig del för att få till en hållbar och långsiktig förändring. Fokus är på MAT, riktig lagad mat som ger dig energi och näring för att orka.
Vi pratar om hållbar hälsa och jobbar med verktyg för att skapa hållbarhet och långsiktighet.
Vi ses 1 gång i veckan under 6 veckor á75 min.
Pris: 2500 kr 


SENIOR START 5 MARS kl 10:00 FULLBOKAD 

Denna PT small group vänder sig till dig som är 65+, träningen leds av en personlig tränare och är anpassad för att alla ska kunna delta utifrån sina förutsättningar. Fokus är på att bibehålla styrka upp i åren, även fokus på reaktion, balans, koordination, kondition och rörlighet. Träningen genomförs i mindre grupp där möjligheten finns att träna med avstånd. När vädret tillåter tränar vi utomhus. 8 platser. Vi ses 1 gång i veckan på fredagar kl 10:00 under 15 tillfällen. Pris: 1800 kr (120 kr/gång). Boka din plats via mail info@activeus.seFRIA VIKTER kontakta oss vid intresse

Är ny  på styrketräning med skivstång eller vill lära dig tekniken från grunden. Under denna PT small group får du under 5 veckor utveckla din teknik, få inspiration till din egen träning. Du får också redskap för hur du på egen hand kan sätta ihop egna träningspass för att bli stark och stabil.


Vi ses under 5 veckor där vi jobar med våra grundrörelser, går igenom teknik i övningarna och tränar tillsammans. Vi använder en mängd olika redskap såsom hantlar, kettlebells, ringar och även egen kroppsvikt. 
Du behöver inte vara van att lyfta tungt eller träna på gym, alla träningspass individanpassas.


Pris: 1500 kr (icke medlem)  1300 kr (medlem). Söndagar 18:15-19:30 Begränsat antal platser. Platsbokning maila info@activeus.se Vi bekräftar er plats.KLIMAKTERIEQUEEN - Stark genom klimakteriet - Föreläsning och träning i grupp. EJ FASTSTÄLLT STARTDATUM


Denna PT small group vänder sig till dig som är mellan 40-60 år, i förklimakteriet, klimakteriet eller menopaus. Kanske känner du inte igen din kropp, får inte de resultat du vill, har ont i kroppen, befinner dig i en hormonkarusell, går upp i vikt trots att du lever som innan. Kanske är det så att du inte tränar idag men vet att du skulle må bra av det. Under 5 tillfällen träffas vi, du får lära dig mer och öka din förståelse för din kropp samtidigt som du träffar andra som förstår och känner som dig. 


DATUM 

Tillfälle 1  Föreläsning Vad händer i kroppen under klimakteriet? Hur på verkar hormoner motivation och energinivå, stress och vikt, sömn och hunger, muskeltillväxt och självkänsla.

Tillfälle 2-3  styrketräning 

Tillfälle 4 konditionsträning

Tillfälle 5   avspänning, planering framåt hur jobbar jag vidare. 


Träningen sker i grupp men individanpassas. Du behöver inga förkunskaper!

Gruppen hålls av Jessica Holmén lic. personlig tränare och cert. Stark genom klimakteriet tränare. 


Pris: 1500 kr. Begränsat antal platser. Platsbokning maila info@activeus.se Vi bekräftar er plats.VILLKOR PT SMALL GROUP/WORKSHOPS

Anmälan görs till angiven mailadress info@activeus.se. När du fått en bekräftelse på din anmälan är den också bindande, och du får betalningsinformation skickad till dig.

Träningstillfällen är förutbestämda och vi värnar om att hålla våra grupper exklusiva för just dig och de andra deltagarna. Därför är det inte möjligt för oss att kompensera för missade tillfällen p.g.a. sjukdom, resa eller andra skäl i form av ekonomisk återbetalning eller erbjuda andra träningstillfällen. 

Har du frågor kontakta oss på info@activeus.se