ACTIVEUS TEAM

TRÄNA MED OSS

TEAM 


Träna tillsammans med 6-8 andra deltagare i TEAM. Vi peppar varandra, har roligt och uppnår ett gemensamt träningsmål.Varje team grupp har ett gemensamt mål som vi tränar inför.

2 pass i veckan tränar teamet med instruktör, 1 pass i veckan tränar du på egen hand eller tillsammans med övriga i ditt team i studion. Passet har du då i vår app, där vi kan följa din träning och ge dig feedback. Missar du ett pass tar du ansvar för att ta igen det passet under veckan. Alla pass loggas i vår app där du för träningsdagbok. Vi räknar med att du kommer varje pass därför ingen platsbokning* däremot måste du alltid meddela om du inte kommer. Team för dig som vill utvecklas i din träning och din kropp, du  är också beredd på att göra det jobb som krävs. Varje teamgrupp har ett begränsat antal deltagare 8 platser, minimum 6 platser. 

 


NÄSTA UPPSTART FÖR VÅRA TEAMGRUPPER ÄR I AUGUSTI DÅ STARTAR VI FÖLJANDE INRIKTNINGAR: MAXSTYRKA
Det här är gruppen för dig som vill bli starkare, öka din muskelmassa, bli mer explosiv. Kanske har du tränat i en teamgrupp tidigare hos oss med fokus hypertrofi om inte är du van att träna med skivstång och kan utföra bänkpress, marklyft och knäböj.
Tisdagar & Torsdagar 18:00


PERFORMANCE
Det här är gruppen för dig som vill bli starkare, explosivare, utveckla din teknik och styrka generellt men också specifikt i olympiska lyft. Har du följt någon av tidigare grupper hos oss med fokus på hypertrofi eller maxstyrka kan denna grupp vara ett bra alternativ att fortsätta utvecklas i din träning.
Måndag, Onsdag 19:00

 

MAXSTYRKA FORTSÄTTNING
Här fortsätter vi fokusera på att öka din maxstyrka och så klart din muskelmassa. I detta program kommer variationen i övningarna vara stort med fokus på rörelser så som press, drag och böj.
Måndag, Onsdag 18:00  Fredag 17:00


FUNKTIONELL  HYPERTROFI
För dig som vill komma igång med din styrketräning eller som precis har kommit igång och nu vill utvecklas vidare i din träning och så klart din kropp. Programmet för denna grupp fokuserar på att utveckla så väl styrka som hypertrofi genom en variation av redskap även om skivstången ligger oss vart om hjärtat.

Tisdagar & Torsdagar 19:00

ORGANISATIONSHÄLSA vill du veta mer hur vi kan hjälpa ert företag klicka här