OM OSS
IMG_E6827[1]_edited1
Digital composite of Highlighted foot of woman on treadmill
Young beautiful businesswoman meditates on the table in office


Att investera i sin hälsa ger flerfaldigt tillbaka. Du har bara en kropp var rädd om den!

Activeus training (Activeus Sweden AB juridiskt bolagsnamn startades 2012 av Jessica Holmén och Ulf Holmén. 


Hos oss är ni i trygga händer, vi värdesätter utbildning, kunskap och erfarenhet. 


Jessica Holmén VD 

Jessica har en lång pedagogisk erfarenhet av lärande och stor vana att jobba med stora grupper och att se varje individ i gruppen. Jessica har en gedigen utbildning inom träning, hälsa, ledarskap, organisationsutveckling och grupprocesser. I botten har Jessica en universitetsutbildning inom Idrott & Hälsa vid GIH, utöver det även en examen i företagsekonomi med inriktning mot organisationsutveckling.


Rörelse och fysisk aktivitet har sedan barnsben spelat en centrall roll i Jessicas liv inte minst som handbollspelare. Jessica har över 20 års erfarenhet av att jobba med träning både på grupp- och individnivå. Jessica ser kroppen som en helhet och tror på att den också behöver tränas så.  Kroppen är fantastisk och har oerhörda möjligheter att utvecklas så länge vi tar hand om den .

Jessica brinner för utveckling och att motivera andra. Oavsett om det handlar om att få individen att utvecklas genom träning eller hitta glädjen i att träna eller att se personalens som den resurs de är i ett företag.


Under åren har Jessica utbildad sig till lic.  kostrådgivare, lic. personlig tränare styrketräningsinstruktör, cirkelgymsinstruktör, TRX, Vipr instruktör, CrossFit Level 1 Trainer, cert MammaMage tränare, SOMA MOVE instruktör, Mobility Specialist samt 3D functional fitness. , 3D Hockey, 3D Mamma, 3D Modul 1 Fot, 3D Modul 2, samt evidensbaserad praktik. Jessica är också en av få  utbildade Aspera Movement Integrators i Sverige.  Med sin erfarenhet  är Jessica en van organisatör, utbildare och inspiratör.


Ulf Holmén

Ulf Holménär utbildad Lic. Personlig Tränare EuropeActive, ACSM och NSCA, Weightliftning instructor steg 1 & steg 2, 3D Functional fitness, Kettlebellsinstruktör -RGSI, -RGSF, -Eleiko, - IUK, Vipr instruktör, TRX instruktör. 


Ulf har en bakgrund som aktiv i både fotboll och handboll. Där handboll har spelat en stor roll i hans liv. Efter en allvarlig knäskada fick handbollsskorna ställas på hyllan och kettlebells kom in i Ulf liv. Kettlebells som träningsredskap erbjuder fantastiska möjligheter till en stark kropp.

Ulf har tävlat internationellt i kettlebells och har där flera meriter. Även om tävlandet är lagt på hyllan så svingar Ulf gärna kloten inte minst på våra kettlebellspass. Utöver det så tar Ulf hand om våra pass i Olympiska lyft. 


Ulf brinner för en varierad träning, där invididens förmåga och fulla potential får möjlighet att utvecklas.Emelia Utberg 

Instruktör Kettlebell

Utbildning Kettlebellsinstruktör, 360 Movement, MOVEOO. 

IVAN

Glädjespridare & Maskot#ivantheboxdog

KONTAKT


Besöksadress:

Stureholmsvägen 1

45155 Uddevalla

Phone:+46 762446758


Faktureringsadress:                               Activeus Sweden AB

Helenedalsvägen 20F                       

45154 Uddevalla     Email: info@activeus.se

www.activeus.se

Säte: Uddevalla

Godkänd för F-skatt

BG: 857-0210

Orgnr:556887-6550

ÖPPETTIDER

För medlemmar med aktiv tagg 

05:00-22:00

Utan tagg gruppträning samt opengym under ordinarie gruppass. 

FOLLOW US