TRÄNA HOS OSS
IMG_E6827[1]_edited1
Digital composite of Highlighted foot of woman on treadmill
Young beautiful businesswoman meditates on the table in office

Välkommen till oss på Stureholmsvägen 1 Uddevalla, kliv in i en värld av fria vikter. 


Vill du utvecklas i din träning då har du kommit rätt!

Vår vision är att få andra att utvecklas och lära sig mer om sin egen kropp. Inte minst genom att bygga en så bred bas som möjligt. Vi är övertygade om att desto bredare bas du har desto högre topp kan du nå. Därför är ett av våra fokusområden att lära dig en god teknik, utveckla din styrka, kondition men också rörlighet.

Utifrån dina mål hjälper vi dig om du vill med planering av  din träning för att du ska få ut mesta möjliga. De som tränar hos oss deltar på våra gruppträningspass och följer vår generella programmering som har både kortsiktiga men också långsiktiga mål. Mål som stäms av med jämna mellanrum. Deltar man inte på gruppträningspassen kanske för att man inte kan vara styrd av passtider är det möjligt att träna på Open gym och följa vår individuella programmering. Där vi tillsammans sätter mål med din träning som kontinuerligt stäms av.

Hos oss är du välkommen om du vill utvecklas i din träning och din kropp, vill träna med fria vikter och egen kroppsvikt. Vill vara en del av en härlig träningsgemenskap.

Alla kan vara med på våra pass. Instruktörerna går alltid igenom passet och alla övningar samt ger tips på ned- eller uppskalning där så behövs. Du behöver alltså inte vara van att träna för att börja hos oss, du får alltid den hjälp du behöver. Vi gör själva vår programmering av våra pass där vår utgångspunkt är våra medlemmars färdigheter och mål vilka stäms av med jämna mellanrum.


Vi erbjuder varierad träning i mindre grupp om max 12 personer, detta för att vi ska kunna se varje individ. Du står alltid i centrum hos oss. Att du får växa och utvecklas i din träning är viktigt fö

oss, tillsammans med dig skapar vi de bästa förutsättningarna. Förutsättningar för dig att bli vardagsstark, sätta mål med din träning, ta dig an nya utmaningar osv.

Hos oss  sker träning med fria vikter och egen kroppsvikt, ni hittar inga maskiner hos oss. Rörelse & funktion är i fokus hos oss mobilitet, stabiltet, styrka, kondition, balans & koordination är alla delar vi arbetar med. 


Vill du träna i en härlig gemenskap då har du kommit rätt.

 

VÄLKOMMEN ATT PROVA PÅ ETT PASS GRATIS!

TRÄNINGSUTBUD 


FUNCTIONAL FITNESS


Fokus på detta pass är styrka,  gymnastik & kondition.  Där övningarna kan ha mer eller mindre fokus på styrka, kondition och gymnastik. Ofta innehåller passen en lite mer högintensiv del. SOMA MOVE 

SomaMove® är holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.

Du är aldrig liggande eller sittande, du använder dina fötter och händer som aktiva utgångspunkter för de olika rörelserna. 

KETTLEBELLS 

Styrka, koordination och kroppskontroll är alla delar som vi jobbar med att utveckla  i detta träningspass. Där kettlebells uteslutande används som redskap. 

OLYMPISKA LYFT

Under detta passa har du möjlighet att utveckla din teknik i Ryck & Stöt  

Vi är ett av Uddevallas diplomerade gym av PRODIS, vi står för 100% REN TRÄNING

360 MOVEMENT

Rörelse i kroppens 3 plan. Träning som gör dig rustad för livet. 

GYMNASTICS

Under detta pass är fullt fokus på att utveckla gymnastiska färdigheter såsom Pullups,  Handstående, Handstående armhävning, repklättring, muscle up m.m. 

SENIORTRÄNING 

Passet för dig som är 65+ som vill vara fortsatt rustad för en aktiv vardag med allt vad det innebär. 

STRONG MUM 

Träning efter graviditet. Fokus är att återfå kontroll och stabilitet av bålen. Samt stärka upp kroppen i sin helhet. 

Vill du träna med oss? 

För att bli medlem hos oss kontakta oss via mail info@activeus.se så återkopplar vi till dig

Är du inte van att arbeta med skivstång rekommenderar vi att du bokar 1h Personlig träning  (du betalar 650 kr ord.pris 780 kr) där du får  bekanta dig med skivstången men också många av de rörelser som vi använder skivstången till. Vi får en bra bild av din utvecklingspotential för att hjälpa dig under din resa mot en starkare, rörligare, friskare eller kanske smärtfri kropp. 

Vill du fördjupa dig ytterligare i din teknik så erbjuder vi ett flertal olika workshops ex. i olympiska lyft. 


I ett medlemsskap hos oss så kan du delat på våra pass, träna under open gym på egen hand i anslutning till pass, med tagg (extra kostnad) kan du träna mellan 05:00-22:00. Varje pass har ett maximalt antal deltagare 12-14 st, på passen finns alltid en coach som guidar och hjälper dig på vägen. 

KONTAKT


Besöksadress:

Stureholmsvägen 1

45155 Uddevalla

Phone:+46 762446758


Faktureringsadress:                               Activeus Sweden AB

Helenedalsvägen 20F                       

45154 Uddevalla     Email: info@activeus.se

www.activeus.se

Säte: Uddevalla

Godkänd för F-skatt

BG: 857-0210

Orgnr:556887-6550

ÖPPETTIDER

För medlemmar med aktiv tagg 

05:00-22:00

Utan tagg gruppträning samt opengym under ordinarie gruppass. 

FOLLOW US