TRÄNA HOS OSS

TRÄNA HOS OSS

Välkommen till oss på Stureholmsvägen 1 Uddevalla, kliv in i en värld av fria vikter. 


Hos oss är alla välkomna. Alla kan vara med på våra pass. Instruktörerna går alltid igenom passet och alla övningar samt ger tips på ned- eller uppskalning där så behövs. Du behöver alltså inte vara van att träna för att börja hos oss, du får alltid den hjälp du behöver. Vi gör själva vår programmering av våra pass där vår utgångspunkt är våra medlemmars färdigheter och mål. Vi har ett helhetstänk kring träning och rörelse, där vårt fokus är att träna en funktion. Snarare än att fokusera på att bygga stora muskler. Träning av en funktion som du har nytta av i din vardag. Vi tränar för att vara starka varje dag, hela livet.  Vår kropp är gjord för rörelse och mår som bäst när vi rör oss. Dagens stillasittande livsstil främjar inte vår hälsa. Utan det är viktigt att vi rör på oss för att orka med de krav som vår vardag ställer oavsett om det handlar om att leka med sina barn, orka med arbetet eller springa ett motionslopp. Rörelse föder rörelse med det menar vi att vår kropp behöver service på olika sätt där träning är ett för att fungera optimalt. Mobilitet, Stabilitet & Styrka är delar som vi arbetar mycket med utöver exempelvis kondition detta för att du ska ha de bästa förutsättningarna att bli din egen bästa version och ha en kropp som klarar av de krav som din vardag ställer på dig dvs. se till att du är vardagsstark.


Vi erbjuder varierad träning i mindre grupp om max 12 personer, detta för att vi ska kunna se varje individ. Du står alltid i centrum hos oss. Att du får växa och utvecklas i din träning är viktigt för oss, tillsammans med dig skapar vi de bästa förutsättningarna. Förutsättningar för dig att bli vardagsstark, sätta mål med din träning, ta dig an nya utmaningar osv.

Hos oss  sker träning med fria vikter och egen kroppsvikt, ni hittar inga maskiner hos oss. Rörelse & funktion är i fokus hos oss mobilitet, stabiltet, styrka, kondition, balans & koordination är alla delar vi arbetar med. 


Vill du träna i en härlig gemenskap då har du kommit rätt.

 

VÄLKOMMEN ATT PROVA PÅ ETT PASS GRATIS!

TRÄNINGSUTBUD 


FUNCTIONAL FITNESS


Fokus på detta pass är styrka,  gymnastik & kondition.  Där övningarna kan ha mer eller mindre fokus på styrka, kondition och gymnastik. Ofta innehåller passen en lite mer högintensiv del. FUNCTIONAL BODYBUILDING/STRONGMEN 
Lyfta, dra, släpa, bär tunga grejor. Fullt fokus på styrka i detta pass. Där vi ofta använder redskap som rep, yoke bar, farmers walk,  deadball, slamball m.m.

360 MOVEMENT

Rörelse i kroppens 3 plan. Träning som gör dig rustad för livet. 

SOMA MOVE 

SomaMove® är holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.

Du är aldrig liggande eller sittande, du använder dina fötter och händer som aktiva utgångspunkter för de olika rörelserna. 

KETTLEBELLS 

Styrka, koordination och kroppskontroll är alla delar som vi jobbar med att utveckla  i detta träningspass. Där kettlebells uteslutande används som redskap. 

OLYMPISKA LYFT

Under detta passa har du möjlighet att utveckla din teknik i Ryck & Stöt  

DISCOFREDAG 

Massa pump och lite fokus på flås. Fokus på styrka för bröst, armar, axlar, rygg och bål. 

STRONG TOGETHER

Starka tillsammans under detta pass tränar ungdom 12-15 år tillsammans med vuxen. Fokus är på styrka och teknik i våra grundrörelser böj, höftfällning & press. 

GYMNASTICS

Under detta pass är fullt fokus på att utveckla gymnastiska färdigheter såsom Pullups,  Handstående, Handstående armhävning, repklättring, muscle up m.m. 

SENIORTRÄNING 

Passet för dig som är 65+ som vill vara fortsatt rustad för en aktiv vardag med allt vad det innebär. 

STRONG MUM 

Träning efter graviditet. Fokus är att återfå kontroll och stabilitet av bålen. Samt stärka upp kroppen i sin helhet. 

Vi är ett av Uddevallas diplomerade gym av PRODIS, vi står för 100% REN TRÄNING

ÖPPETTIDER

För medlemmar med aktiv tagg 

05:00-22:00

FOLLOW US

KONTAKT


Besöksadress:

Stureholmsvägen 1

45155 Uddevalla

Phone:+46 762446758


Faktureringsadress:                               Activeus Sweden AB

Helenedalsvägen 20F                       

45154 Uddevalla     Email: info@activeus.se

www.activeus.se

Säte: Uddevalla

Godkänd för F-skatt

BG: 857-0210

Orgnr:556887-6550

Copyright © Activeus Sweden 2018