WORKSHOP/TRÄNINGSEVENT

WORKSHOP

Delta i någon av de workshops vi arrangerar, en möjlighet att fördjupa sig i ett visst tema och fokus. Det är ofta högre kunskapsfaktor än svettfaktor på en workshop. Vi fokuserar alltså mer på utbildning, teknik och färdighet än att träna massor. Varje workshop har ett begränsat antal platser.
Din anmälan är alltid bindande. 


BOOTY CAMP
16 november   kl 10:00-12:00

Vill du ha en stark rumpa? Vi går igenom teknik och utförande i en variation av effektiva övningar som aktiverar och stärker sätesmuskulaturen. Den här workshopen vänder sig till dig som vill lära dig mer om sätets funktion och hur du bäst tränar den. Träningsvärk utlovas! Passar alla nivåer, nybörjare som träningsvan. 

Anmälan info@activeus.se

Pris: 200 kr betalas via swish 


MOBILITET/STABILITET/BALANS

8 december 10:00-14:00

Känner du dig stel/orörlig/ojämnt stark? Då är det här workshopen för dig. 
Under denna workshop kommer vi att jobba med hitta rörelser som är anpassade utifrån vad du behöver jobba vidare med. Du kommer efter denna workshop ha en ökad förståelse för hur kroppen hänger ihop. 

Pris: 600 kr i priset ingår mellanmål. 


 STARKARE I PULLUPS 

29 dec kl 09:00-11:00 
Under denna workshop utvecklar vi din förståelse för övningen Chins/Pullups, vi jobbar  med övningar som bidrar till att utveckla din styrka i övningen. Allt för att ge dig självförtroende och motivation att fortsätta utvecklas  i övningen. 

FÖRKUNSKAPER: Inga, vem som helst kan vara med, bara du du är beredd att verkligen testa.

Du får med dig ett träningsprogram  inriktat på att bli starkare i övningen som du kan följa  om du vill.

Anmälan info@activeus.se

Coach: Jessica Holmén 

Pris: 400 kr betalas via swish. MARKLYFT 
8 februari kl 10:00-12:00 

Marklyft är en av de mest kompletta övningarna och tränar i stort sett hela kroppens bakre kedja. Det här är en workshop för dig som vill gå igenom tekniken från grunden. Vi kommer också att jobba med assistansövningar för att bli starkare i marklyft. 

Anmälan info@activeus.se
Pris: 400 kr betalas via swish 


KOST VID PRESTATION

26 januari 09:00-12:00

Får du det resultat du vill av din träning?

Tycker du att det är krångligt att veta hur mycket du ska äta?

Då är denna workshop för dig. Vi slår hål på myter och håller oss till evidens.

Vi blandar teori och praktik i en härlig mix.


Innehåll:

Teoriblock

Frågor och svar

Kost vid prestation vad, när, hur?

Återhämtningens viktiga delar


Praktiskt block

Styrketräning för prestation

Återhämtningspass


Avslutning

Övriga frågor


PRIS: 695 kr som betalas via swish. Maila din anmälan till info@activeus.se eller fyll i kontaktformuläret på denna sida. Vi bekräftar din plats. 


Instruktörer:

Jessica Holmén lic. personlig tränare och kostrådgivare. Jessica driver till vardags activeus training ett gym med fokus på fria vikter och egen kroppsvikt.


Linda Cronberg leg. dietist och idrottsvetare. Jobbar som bla onlinecoach, träningsinstruktör och föreläsare på toppadinform.se.


UTVECKLA DIN TEKNIK Datum ej fastställt

Vill du träna med skivstång, utveckla din teknik, nöta rörelser och såklart svettas under ett härligt pass. Under några av våra lyftargrupper har du möjlighet att utveckla din teknik, bli starkare tillsammans med andra. Under 3 timmar jobbar vi tillsammans. 


Knäböj

Marklyft 

Bänkpress 


Pris: 700 kr (icke medlem), 600 kr (medlem). Begränsat antal platser. Platsbokning maila info@activeus.se Vi bekräftar er plats.BOOST YOU 

Vi ser fram emot en spännande höst och vår 2020.  Vi anordnar 4 st event. Där nya bekantskaper möts, utvecklas, umgås och har roligt. Vill du boosta dig själv eller tillsammans med dina vänner? Vi hoppas DU vill vara med! Vi lovar tillfällen med massa skratt, kanske lite svett, tillfälle där bad hair day förvandlas till good hair day, där energin fylls på med massa boost på olika sätt.


Vårens datum: 


13 februari kl 18:00 Skin, Hair and Nails Vi träffas på Salong Lawli. Dags för boost your skin and hair. Få tips om hud- / hårvårdsprodukter, styling samt nagelvård.23 april kl 18:30 Training & Ice cream Först ett svettigt pass därefter svalkar vi oss med glass från Pipers glass. Ni får ta del av nyheter från Caseon.seAnmälan via mail info@activeus.se BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER Pris per tillfälle: 150kr betalas via swish på plats.Vi ser fram emot att träffa dig!Jessica, Linda, Malin, Isabelle, Camilla & Hanna

VILLKOR PT SMALL GROUP/WORKSHOPS

Anmälan görs till angiven mailadress info@activeus.se. När du fått en bekräftelse på din anmälan är den också bindande, och du får betalningsinformation skickad till dig.

Träningstillfällen är förutbestämda och vi värnar om att hålla våra grupper exklusiva för just dig och de andra deltagarna. Därför är det inte möjligt för oss att kompensera för missade tillfällen p.g.a. sjukdom, resa eller andra skäl i form av ekonomisk återbetalning eller erbjuda andra träningstillfällen. 

Har du frågor kontakta oss på info@activeus.se

ANMÄL DIG TILL NÅGON AV VÅRA WORKSHOPS GENOM ATT FYLL AI KONTAKTFORMULÄRET NEDAN. 

*anmälan är bindande 

 
 
 
 

11-18 september träningresa Kreta

Följ med Activeus training på en träningsresa till Kreta Rethymnon. En underbar stad med en riktigt gammal stadskärna, full av vindlande gamla gränder och kantad av en lång sandstrand med strandpromenad.

20 minuters promenad från hotellet ligger CrossFit Rethymno där träningen förläggs. En box utöver det vanliga. Omgiven av blommande bougainvillea och med getter betande runt hörnet ligger den på en liten höjd precis ovanför den myllrande lilla staden Rethymnon.

En träningsanläggning som erbjuder det mesta med förstklassig utrustning. Stora ytor, möjlighet att träna såväl inomhus som utomhus. Dessutom finns det också en pool på anläggningen. När solen steker på finns ett solskydd att träna under om värmen skulle bli alltför påfrestande.


En vecka full av inspirerande träning väntar med fokus på teknik, styrkeutveckling och återhämtning. All träning sker i huvudsak med fria vikter alternativt egen kroppsvikt. Träning som erbjuds under veckan olympiska lyft, funktionell fitness, mobilitet, soma move, endurance pass.


Omgivningen runt hotellet och träningsanläggningen bjuder på en häftig natur med goda möjligheter att vandra, paddla SUP, cykla MTB eller snorkla.


Boende på 4* hotell Nefeli, del i dubbelrum. Hotellet ligger lummigt inbäddat på en parallellgata till den långa strandpromenaden, som finns inom några minuters gångväg. Hotellet är ljust och luftigt och är känt för sin goda mat och gästvänliga personal. Då du passerat receptionen når du rummen på en charmig grönskande bakgård med vindlande små gångar där bland annat örter och kryddor till restaurangen odlas.


Rummen är nyrenoverade i ljusa färger och i badrummen hittar du närproducerade toalettartiklar.


Avresa 11 september
Hemresa 18 september


Pris: 12590 kr/per person del i db rum
Frukost, middag, flyg, transfer till från flygplatsen på Kreta samt träningspass ingår i priset.


Bokning & Betalning
Boka din plats via travea.se Boka din plats via travea.se Anmälningsavgift 3100 kr betalas inom 7 dagar efter erhållen bokningsbekräftelse. Slutbetalning senast 50 dagar före avresa.  
Minimum antal deltagare för att resan ska bli av 20 personer.


Boka www.travea.se/activeus

ÖPPETTIDER

För medlemmar med aktiv tagg 

05:00-22:00

FOLLOW US

KONTAKT


Besöksadress:

Stureholmsvägen 1

45155 Uddevalla

Phone:+46 762446758


Faktureringsadress:                               Activeus Sweden AB

Helenedalsvägen 20F                       

45154 Uddevalla     Email: info@activeus.se

www.activeus.se

Säte: Uddevalla

Godkänd för F-skatt

BG: 857-0210

Orgnr:556887-6550

Copyright © Activeus Sweden 2018