WORKSHOP/TRÄNINGSEVENT
IMG_E6827[1]_edited1
Digital composite of Highlighted foot of woman on treadmill
Young beautiful businesswoman meditates on the table in office

WORKSHOP

Delta i någon av de workshops vi arrangerar, en möjlighet att fördjupa sig i ett visst tema och fokus. Det är ofta högre kunskapsfaktor än svettfaktor på en workshop. Vi fokuserar alltså mer på utbildning, teknik och färdighet än att träna massor. Varje workshop har ett begränsat antal platser.
Din anmälan är alltid bindande. 


BOOTY CAMP ej fastställt datum 
Vill du ha en stark rumpa? Vi går igenom teknik och utförande i en variation av effektiva övningar som aktiverar och stärker sätesmuskulaturen. Den här workshopen vänder sig till dig som vill lära dig mer om sätets funktion och hur du bäst tränar den. Träningsvärk utlovas! Passar alla nivåer, nybörjare som träningsvan. 

Anmälan info@activeus.se

Pris: 200 kr betalas via swish 


MARKLYFT ej fastställt datum 

Marklyft är en av de mest kompletta övningarna och tränar i stort sett hela kroppens bakre kedja. Det här är en workshop för dig som vill gå igenom tekniken från grunden. Vi kommer också att jobba med assistansövningar för att bli starkare i marklyft. 

Anmälan info@activeus.se
Pris: 400 kr betalas via swish 


UTVECKLA DIN TEKNIK Datum ej fastställt

Vill du träna med skivstång, utveckla din teknik, nöta rörelser och såklart svettas under ett härligt pass. Under några av våra lyftargrupper har du möjlighet att utveckla din teknik, bli starkare tillsammans med andra. Under 3 timmar jobbar vi tillsammans. 


Knäböj

Marklyft 

Bänkpress 


Pris: 700 kr (icke medlem), 600 kr (medlem). Begränsat antal platser. Platsbokning maila info@activeus.se Vi bekräftar er plats.

VILLKOR PT SMALL GROUP/WORKSHOPS

Anmälan görs till angiven mailadress info@activeus.se. När du fått en bekräftelse på din anmälan är den också bindande, och du får betalningsinformation skickad till dig.

Träningstillfällen är förutbestämda och vi värnar om att hålla våra grupper exklusiva för just dig och de andra deltagarna. Därför är det inte möjligt för oss att kompensera för missade tillfällen p.g.a. sjukdom, resa eller andra skäl i form av ekonomisk återbetalning eller erbjuda andra träningstillfällen. 

Har du frågor kontakta oss på info@activeus.se

ANMÄL DIG TILL NÅGON AV VÅRA WORKSHOPS GENOM ATT FYLL AI KONTAKTFORMULÄRET NEDAN. 

*anmälan är bindande 

 
 
 
 

KONTAKT


Besöksadress:

Stureholmsvägen 1

45155 Uddevalla

Phone:+46 762446758


Faktureringsadress:                               Activeus Sweden AB

Helenedalsvägen 20F                       

45154 Uddevalla     Email: info@activeus.se

www.activeus.se

Säte: Uddevalla

Godkänd för F-skatt

BG: 857-0210

Orgnr:556887-6550

ÖPPETTIDER

För medlemmar med aktiv tagg 

05:00-22:00

Utan tagg gruppträning samt opengym under ordinarie gruppass. 

FOLLOW US