ACTIVEUS TEAM

TRÄNA MED OSS

TEAM 


Träna tillsammans med 8-10 andra deltagare i TEAM. Vi peppar varandra, har roligt och uppnår ett gemensamt träningsmål.Varje team grupp har ett gemensamt mål som vi tränar inför.

De allra flesta teamgrupper (några få undantag) tränar 3 pass/vecka, 2 pass i veckan tränar teamet med instruktör, 1 pass i veckan tränar du på egen hand eller tillsammans med övriga i ditt team i studion. Passet har du då i vår app, där vi kan följa din träning och ge dig feedback. Missar du ett pass tar du ansvar för att ta igen det passet under veckan. Alla pass loggas i vår app där du för träningsdagbok. Vi räknar med att du kommer varje pass därför ingen platsbokning* däremot måste du alltid meddela om du inte kommer. Team för dig som vill utvecklas i din träning och din kropp, du  är också beredd på att göra det jobb som krävs. Varje teamgrupp har ett begränsat antal deltagare 8-10  platser, minimum 6 platser. 

 


NÄSTA UPPSTART FÖR VÅRA TEAMGRUPPER ÄR v. 1 2 januari DÅ STARTAR VI FÖLJANDE INRIKTNINGAR: STARK SOM EN BJÖRN FORTÄTTNING

Träningstider: 

3 pass/vecka. Mån: 18:00, Ons: 18:00 Fre: 16:30. 12 veckor. 

 

Teamet för dig som är van att styrketräna med fria vikter och skivstång. Du är van vid lyft som knäböj, bänkpress och marklyft. Du vill förbättra din teknik i de tre styrkelyften. Utöver att förbättra din teknik kan du också räkna med att bli starkare och öka din muskelmassa under denna period. Du har med fördel tidigare kört Stark som en Björn. 

 

BULLETPROOF

Träningstider:

2-3 pass/vecka. Mån: 17:00, Ons: 17:00, (Fre: 16:30). 12 veckor.

 

Teamet för dig som vill bli starkare, explosivare och öka din muskelmassa. Du är van att träna med skivstång då det är ett redskap som kommer användas flitigt i denna grupp utöver andra fria vikter. Även om progressionen är tydlig från vecka till vecka så börjar en ny period var fjärde vecka.

 

BACK ATTACK

Träningstider:

3 pass/vecka. Tis: 18:00, Tors: 18:00, Lör: 09:00 12 veckor

 

Teamet för dig som vill bygga en riktigt stark baksida, så klart tränar vi resten av kroppen också men fokus på baksidan är stort. Hjärtat kommer också få lite kärlek. Ett program för dig som är målinriktad och är van att träna med fria vikter sedan innan.

 

360 STRENGTH

Träningstider:

2 pass/vecka. Tors: 17:00, Sön: 16:00

Teamet för dig som vill träna kroppen i alla rörelseplan. Här får du jobba med både rörlighet och styrka. Passar den såväl den ovane som vane.

 

LOAD EXPLODE

Träningstider:

2 alt 3 pass/vecka. Tis: 19:00, Tors: 19:00, (Lör 09:00) 12 veckor

Teamet för dig som kommit igång att styrketräna men nu känner att du vill ta din träning till nästa nivå. Passar dig som har som mål att lägga på dig mer muskelmassa.

 

SOMA MOVE/SLOW/STRENGTH/MIND

Träningstid:

1 pass/vecka. Sön: 9:00

Teamet för dig som vill ge din kropp massa kärlek i form av styrka, rörlighet och utveckla ditt andetag. 

 

CARDIO FOR STRONG PEOPLE

Teamet för dig som vill komplettera din styrketräning med konditionsträning, troligen tränar du redan 2 alt 3 ggr i veckan i någon av våra andra team. I detta program kan du förvänta dig att det cardiovaskulära sytemet får sitt. Träningen kan ske såväl utomhus som inomhus med en stor bredd av rörelser och redskap utöver den egna kroppen för att förbättra din uthållighet.

Träningen sker 1 gång i veckan men inte på bekostnad av det team du kanske redan ingår i.

Träningsdagar: Söndagar 17:30


ORGANISATIONSHÄLSA vill du veta mer hur vi kan hjälpa ert företag klicka här