OM OSS

VÅR HISTORIA 

Välkommen till Uddevallas mest personliga träningsstudio - genom en personlig hälsoplan och mentorskap IRL eller online hjälper vi dig att skapa hållbara  och långsiktiga vanor för att du ska bli starkare, smärtfri, få en bättre hälsa. 

Träning sedan 2012


Vår resa började med en rörlig studio, där vi kånkade och körde runt på allt material och erbjöd gruppträning utomhus. Efter år av kånkande skaffade vi vår första lokal 2014 där vi fortsatte erbjuda gruppträning, inte minst som en affilierad Crossfit box. En resa som varade fram till 2019, då vi valde att gå ur affilieringen och fortsatt fokusera på vår gruppträning, det vi tror på och har utvecklat genom åren. 

Vi värdesätter kunskap, evidens, beprövad erfarenhet och ett stort engagemang. Därför satsar vi kontinuerligt på att utbilda oss och hålla oss uppdaterade med det senaste inom hälsa, träning och kost.  Självklart innehar våra PT licens och är godkända av friskvårdsföretagen ALMEGAS licensiering


EN NY RESA TAR VID 

Vi vill mer än att erbjuda en lokal att träna i. 2022 kommer vårt största fokus vara att erbjuda personlig träning i vår studio.  Vi vill hjälpa dig oss engagera oss i din träningsresa, vi vill att din träning ska vara hållbar över tid och att du ska få de resultat du förtjänar. DINA  FÖRUTSÄTTNINGAR OCH BEHOV STYR 

Genom att erbjuda en personlig hälsoplan så hjälper vi dig att få en bra start på din träningsresa. Vi hjälper dig att starta på en nivå som är hållbar och  anpassad för dig och dina förutsättningar. 

Vi är mer än en studio, hos oss får du vara en del av en gemenskap.


HÄLSA HANDLAR OM MER ÄN BARA TRÄNING 

Därför kan vi inte bara tänka träning när det handlar om livskvalitet, även om vikten att röra på sig är tydlig. Vårt koncept fokuserar på helheten.